Esteworld Elmacık Kemiği Estetik Ameliyatı

Esteworld Wide elmacık kemiği yüzümüzün çehresini oluşturan çenemizle bir üçgen ve orantı yaratan ayrıca göz çukurunu ve gözü alttan destekleyen bir yapıdır.

Elmacık kemiği estetiği farklı durumlarda yapılabilir ihtiyaçlara göre kullanılabielcek bir çok yöntem ve teknik vardır.

Esteworld Elmacık Kemiği Ameliyatı ile neler yapılabilir.


Yaşlanmayla birlikte yüz dokularımız esner ve düşer. Elmacık kemiklerinin üstünde bulunan dokuda hacmini yitirecektir. Bu düzeltilebilir.

Doğuştan elmacık kemikleriniz ufak veya az gelişmiş bir yapıda olabilir. Bu yapı kalıcı veya geçici dolgu implantlar veya Lipofilling yöntemleriyle düzeltilebilir.

Elmacık kemikleriniz yüzünüzün orantısına göre fazla geniş olabilir ve bu sizirahatsız ediyordur.

Elmacık kemikleri cerrahi müdahale ile yeniden yapılandırılabilir.


Elmacık Kemiği Cerrahisi Teknikleri nelerdir?


Lipofilling: Yağ transferi yöntemi kalıcı bir yöntemdir uzun süre etkisini korur. Vücudunuz başka yerlerinden alınan yağ dokuları yanaklarınıza enjekte edilerek dolgunluk tekrar sağlanır. Zamanla yağ hücreleri burada genleşirler.
 Ancak genleşme eşit olmaya bilir bu yüzden nadirde olsa bazı durumlarda ikinci operasyon gerekebilir.

Dolgular:  Estetik kaygılardan ötürü istenilen düzeyde olmayan yada yüzünüzün orantısına göre küçü kalan elmacık kemikleri kalıcı veya geçici dolgu malzemeriyle doldurlabilir. Sonuçlar anında kendini gösterir. Geçici dolgu malzemeleri vücutta zamanla kendiliğinden çözülürler ve zararsızdırlar. Hastalar ilk etapta geçici yöntemleri tercih etmektedirler.

Esteworld Cerrah Seçimi Hakkında

Elmacık kemiklerimiz yüzümüzün ana çehresini oluşturur bu yüzden önemli bir operasyondur. Bir çok farklı teknik barındırdığı ve operasyounun büyüklüğü çok değişken olabileceği için cerrahınızın tecrübesinin yanında sizinkine benzer durumlarda da ne yaptığının büyük önemi vardır.
Ayrıca esteworld  cerrah kadın ve erkek yüz hatlarını iyi bilmeli ve iyi hespalamlıdır. Yoksa istemden veya istenmeden  bir erkek için dişil feminen bir görüntü bir kadın içinde erkeksi bir görüntü oluşturabilir.

Elmacık Kemiği Estetiği Fiyatları


  1. Fiyatlar klinikten kliniğe veya bölgeden bölgeye göre büyük farklılıklar gösterebilir. Fiyatların belirlenmesinde öncelikler
  2. Kullanılacka teknik veya teknik kombinasyonları
  3. Cerrahınızın Kim olduğu
  4. Dönem
  5. Fizin fiziki yapınız
  6. Operasoynda neler istendiği

Yukarıda sıralanmış ana hatlara göre fiyatlar şekillenecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sizin İçin En uygun Lazer Epilasyon Türü nedir

Kadınlar için Traşsız Saç Ekimi

Esteworld Hair Removal